Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Throw & Grow - blomster-håndgranater

155 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Lad blomsterne eksplodere i nabolaget: Disse blomsterhåndgranater indeholder en blanding af vilde blomster, som efter cirka en måneds tid vokser sig frem og gør det hele lidt flottere. En sjov men samtidig fin og forskønnende gaveide til venner og familie!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Denne sjove og ikke mindst flotte gaveide, forbinder to ting man ellers ikke lige umiddelbart forbinder med hinanden, håndgranater og blomster! Kender du nogen, som elsker at have natur og grønt omkring sig, men som ikke rigtig har tid til at gøre det store ved deres have? Eller kender du nogen, der bor et ualmindeligt trist sted med masser af beton og meget lidt grønt? Så er disse blomster-håndgranater en rigtig god gaveide. Blomster-håndgranaterne består af en blanding af bl.a. mælkebøtte, græs og valmue, som er vilde blomster man ofte finder i naturen.
Princippet er enkelt: Man kaster håndgranaten, og så lader man naturen gøre sit arbejde, og venter på at at se de flotte, vilde blomster vokse op - og så er det oven i købet en langt sjovere måde at gøre det på, med en håndgranat alle kun kan bifalde og lide, da den faktisk gør verden til et bedre sted! En perfekt måde at forskønne omgivelser, der ellers kan synes at være grå og triste! Denne gaveide vil helt sikkert begejstre enhver, der sætter pris på naturen og som elsker skøre indfald.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 3 håndgranater med en blanding af vilde blomster (bl.a. græs, mælkebøtte og valmue)
  • Mål: 11 cm pr. stk.

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T12:20:31+00:00