Har du brug for hjælp?

Thors Hammer - 3D-lampe

415 kr
Inkl moms
- +
Så falder hammeren! Og i dette tilfælde er det ment bogstaveligt talt, for denne lampe der er i 3D, får det oprigtigt til at ligne, at den nordiske gud Thor, som endda er overgud, har været forbi og smadret sin hammer ind i væggen. Hammeren sidder nu fast i væggen og udgør denne lampe. Til lampen hører der også et klistermærke med, der skal sættes bag lampen. Det giver så en effekt, der får det til at se ud som om, at væggen bag hammeren er smadret og revnet. Den sejeste lampe - en overlampe!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ved man bare lidt om nordisk mytologi og overguden Thor, så ved man også, hvad klokken har slået, når Thor svinger sin hammer. Så er der kamp, bulder og torden! Er du vild med torden, kamp, guden Thor eller nordisk mytologi, så er der her en gave lige i din ånd. Her er en lampe i 3D, der er formet som Thors hammer. Til gaven følger der også et klistermærke til væggen med. Meningen er så, at du klistrer det mærke bag lampen, der får det til at ligne, at væggen er revet og at hammeren, der også er en lampe, sidder fast i den revnede væg. Lampen og vægklistermærket danner tilsammen en form for synsbedrag. Så bliver det altså ikke sejere. Lampen vil være en genial gave til drengeværelset.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3D-formet lampe som Thors Hammer, der ligner, at den er banket ind i væggen. Inkl. brugsvejledning og klistermærke, der ligner revner i væggen
  • Brugsvejledning: lampen har tre modus: tændes, tænd med automatisk sluk efter 30 minutter, sluk
  • Mål: 27,4 x 18,3 x 15,8 cm
  • Bemærk: bruger batterier (ikke inkl.)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-06T02:43:17+00:00