Har du brug for hjælp?

Termometer formet som et dyr - dådyr

109 kr
Inkl moms
- +
Kan du holde varmen? Med dette flotte termometer former som et dyr kan du du holde øje med temperaturen derhjemme. En god gaveide til for eksempel indflytterfesten, eller hvis du kender nogen, der kan lide sjovt design. Vælg mellem 4 varianter: en ugle, et dådyr, en elg eller en fugl.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er da ikke koldt, har du sikkert tit hørt nogen sige, mens du til gengæld sidder og fryser om fingrene og gerne vil have vinduet lukket. Nu kan du i det mindste bevise, at du har ret, med dette sjove og flotte termometer, der er formet som et dyr. Du kan vælge mellem fire varianter: en ugle med store øjne, et lille fint dådyr, en sjov elg eller en hvid fugl. Termometeret har sugekopper og kan derfor nemt sættes på ydersiden af vinduet, så du inde fra den varme stue, kan se, hvor koldt det egentlig er udenfor.

En god gaveide til folk, der lige er flyttet i hus, eller dem, der bare synes godt om sjovt design. Om det er varmt eller koldt, det flotte dyretermometer skal nok give dig det præcise svar. En praktisk og smart gave, der nok skal gøre glæde hos modtageren.

Detaljer

  • Varianter: ugle, dådyr, elg, fugl
  • Beskrivelse: termometer formet som et dyr
  • Materiale: metal
  • Mål: 11 x 17 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-06T00:28:56+00:00