Har du brug for hjælp?

Tavlekort

49 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et flot og kreativt fødselsdagskort: Med dette tavlekort kan man selv designe fødselsdagskortet til en, man holder af og dermed give både fødselsdagsgave og -kort med kærlighed. En god og kreativ ide til fødselsdagskortet til kæresten, den bedste veninde eller din mor!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu kan du designe endnu flottere fødselsdagskort! Med dette flotte Happy tavlekort giver du ikke bare en fødselsdagsgave med kærlighed, men også et meget personligt kort. Kort er normalt personlige i sig selv, men forsiden er oftest valgt på forhånd. Med dette kort kan du selv designe en flot forside, så kortet passer perfekt til den medfølgende fødselsdagsgave. Kortet er hjerteformet og måler ca. 12 x 17 cm, så der er masser af plads til at udfolde sin kreativitet. Hvad med f.eks at tegne nogle fine hjerter eller stjerner eller skrive et fedt citat, som modtageren elsker? Med dette kort kan du sætte fantasien fri og virkelig være kreativ. Det eneste du har brug for er et stykke kridt og dette fine kort.
Tavlekortet er det oplagte valg som kort til en kreativ eller personlig gave, som du vil gøre endnu mere kreativ og personlig.

Detaljer

  • Mål: ca. 12 x 17 cm
2021-01-26T10:11:48+00:00