Har du brug for hjælp?

Taperulleholder formet som en enhjørning

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvad laver den enhjørning dog på skrivebordet? Det er ganske enkelt, den sørger for, at du altid har tape ved hånden. Og ikke bare en hvilken som helst slags tape – det er den fineste regnbuestribede slags, som nok skal sprede smil på kontoret. En herlig gaveide til kollegaen eller studiekammeraten, der godt kunne bruge lidt farver i sin hverdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvem siger at enhjørninge ikke findes? De har ikke set denne nærmest magiske tapeholder! Nu kan du altid have tape lige ved hånden, og det er ikke den kedelige, gennemsigtige slags, somd er er tale om her. Denne tape dekorerer nemlig dine forsendelser og andre papirer med de flotteste regnbuefarvede striber, som lige er til at blive i godt humør af! Selve enhjørningefiguren er i klassisk hvid, og så har den et guldfarvet horn samt en regnbuefarvet manke, der matcher tapen.

Slip fantasien løs med denne gaveide, der nok skal blive et hit på kontoret.Nu behøver du aldrig mere lede forgæves efter taperullen, for denne iøjenfaldende taperulleholder er mere end almindelig svær at overse. Giv den i gave til din sidekammerat på kontoret, eller til en teenager, der bare er helt vild med de søde enhjørninge.

Detaljer

  • Beskrivelse: taperulleholder med regnbuefarvet tape
  • Materiale: plast
  • Bemærk: ikke egnet til små børn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2021-01-19T13:45:08+00:00