Har du brug for hjælp?

Talende kaffekrus

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Denne gave er en ganske særlig måde at overbringe personlige beskeder på. Indtal din besked, og lad det talende kaffekrus give den videre. En skøn gave, som overbringer kærlige beskeder til den, du holder af.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette talende kaffekrus er en sjov gave og nok en stor overraskelse til den, du holder af! Brug det fine kaffekrus til at overbringe en sød hilsen og fortæl modtageren, hvor meget vedkommende betyder for dig. En sjov gaveide som kan give din personlige besked videre og på denne måde med garanti også bringe glæde. Det er både en god måde at vække alle, der er morgensure, eller at give A-mennesker en hilsen med fra morgenstunden, uden at du selv skal stå op. Denne gave taler for sig selv!
Forestil dig, at du en morgen løfter kaffekoppen, og pludselig hører du din partners stemme, der siger "jeg elsker dig", eller dit barn, der ønsker dig en god dag. Det er da en smuk tanke! Gør dine yndlingspersoner ekstra glade, og forsød deres dag. En skøn gave til mors dag, fars dag eller som adventsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: der medfølger batterier og de kan skiftes, beskederne kan være op til 7 sekunder lange
  • Bemærk: kruset må ikke komme i opvaskemaskinen, og skal optageudstyret fjernes inden kruset kommer i berøring med vand
2022-06-27T08:25:45+00:00