Har du brug for hjælp?

Synes godt om-kaffekop

75 kr
Inkl moms
- +
Hvorfor kun synes godt om noget på Facebook eller andre sociale medier? Visse ting i det virkelige liv fortjener i den grad også et stort LIKE! Noget, som de fleste nok synes godt om, er en god kop kaffe, og der er denne kop helt perfekt. En synes godt om-kaffekop, der viser begejstring for den nærmest magiske drik, er en sjov og praktisk gaveide til alle kaffedrikkere. En sjov adventsgave eller som en sød julegave til din kollega.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

For mange er morgenkaffen en nødvendighed for at kunne komme i omdrejninger, og hvorfor ikke drikke den af en kop, der viser sand entusiasme for den guddommelige drik? Med synes godt om-kaffekoppen er der ingen, der er i tvivl om kærligheden til kaffe, og den hvide kop passer både i køkkenskabet og på kontoret. Den kendte tommelfinger er et utvetydigt symbol, og de fleste forbinder den nok med den virtuelle verden, men med denne kop kommer like-symbolet ud i virkeligheden - og det endda med et ekstra stort like til kaffe. Synes godt om-kaffekoppen er en sjov gaveide, som kaffeelskere helt sikkert vil sætte pris på.
Overrask en, du holder af, med denne anderledes kop, eller køb den til dig selv og gør alle på kontoret misundelige. Synes godt om-kaffekoppen er en rigtig god gaveide, der egner sig til mange anledninger - hvad med at give den til yndlingskollegaen eller en anden, der ikke kan komme igennem dagen uden koffein?

Detaljer

    2020-11-26T00:04:38+00:00