Har du brug for hjælp?

Superman - 3D-lampe

415 kr
Inkl moms
- +
"Det logo har jeg da set før!", og ja, det har du helt sikkert - især hvis du er fan af superhelte. Det her er jo selvfølgelig Supermans logo, der er blevet til en rå lampe, der med 3D-effekt springer ud af væggen. Til gaven hører også et klistermærke, der skal sættes på væggen. Det klistermærke giver illusionen, at væggen, hvorpå Supermans logo og 3D-lampen sidder, er revnet. Denne gave vil helt sikkert glæde små drenge og alle andre superheltefans derude!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Is it a bird, is it a plane".... det er en 3D-lampe og en meget rå en af slagsen. Denne 3D-lampe består af et vægklistermærke, der klistres på væggen og får den til at se ud som om at noget stærkt er trængt gennem væggen og har givet den revner. Derpå skal lampen sættes, og det ser så ud som om, at det, der har givet væggen revner, er den seje 3D-lampe. Logoet er i de velkendte gule, blå og røde farver.

Lampen måler 17,9 x 11,9 x 30,7 cm og den har en tænd/sluk-funktion, hvor lampen slukker sig selv automatisk efter at have været tændt i 30 minutter. Den effekt betyder, at lampen er oplagt til brug som natlampe, for så kan dit barn sove trygt og falde trygt i søvn med lys på, og når de så falder i søvn, slukker lampen sig selv, så forældrene ikke skal ind og slukke lyset igen. Skøn, anderledes gaveide med wow-effekt til alle superhelte-fans.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3D-lampe med Supermans logo i flotte farver, indeholder også vægklistermærke samt brugsvejledning
  • Brugsvejledning: lampen kan skrues på væggen eller klistres fast, lampen har 3 modus: tændes, tænd med automatisk sluk efter 30 minutter, sluk
  • Mål: 17,9 x 11,9 x 30,7 cm
  • Bemærk: bruger batteri (ikke inkl.)
2020-12-02T03:17:55+00:00