Har du brug for hjælp?

Stort ølglas med indgravering

Fra: 129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu har du muligheden for at give en gave, der vil værdsættes og bruges mange år frem - den heldige modtager får et stort ølglas med en personlig indgravering, for eksempel i form af deres navn eller kælenavn. Hvem ved, måske kan ølglasset gå hen og blive en af de bedste gaver, de nogensinde har fået. En sikker vinder, når det kommer til gaveideer!

* Skal udfyldes

129 kr

Other customers bought

Beskrivelse

En kold øl er noget af det bedste, man kan tænke sig i mange anledninger. Hvad kan dog gøre en kold øl bedre? Det kunne være, hvis den bliver serveret i et personligt ølglas med indgravering! Det kan du med denne gaveide nu få muligheden for. Du kan designe et personligt glas til en, du kender, som fortjener deres helt eget ølglas.
Glasset kan indeholde 0,5 liter kold øl, og når glasset er fyldt kommer logoet med indgraveringen og den personlige tekst endnu mere til sin ret. Det er jo en god opfordring til at holde glasset fyldt med øl. Skøn gaveide der helt sikkert vil skabe stor glæde. Du bestemmer selv, hvad der skal stå og glasset fås i to designs: et med et stort tal og et navn nedenunder, eller et glas med et segl, hvori du f.eks. kan skrive "Årets far" og så din fars navn nedenunder. Det er en oplagt gaveide til fars dag, til fødselsdagsgaven til bedstefar, til jubilæeet eller til andre særlige anledninger.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem krans og segl
  • Bemærk: brug ikke specialtegn

Detaljer

  • Variant: segl
  • Bemærk: brug ikke specialtegn

Detaljer

  • Variant: krans
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2021-01-18T17:00:34+00:00