Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Stort spil til små lystfiskere! Det klassiske fiskespil kommer her i en stor udgave med fisk i træ og med en magnet, så der virkelig kan blive hevet nogle fisk i land. Spillet er lavet af træ og malet i dejlige og klare farver, og der følger to fiskestænger med, så de små venner kan spille mod hinanden. En fantastisk gaveide til de små både til indendørs og udendørs brug.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
245 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Lær tallene gennem leg, mens der bliver trukket fede fisk i land. Med det store fiskespil giver du dit barn 10 farvestrålende fisk med tal på, to fiskestænger med hjul og line, et net og et drejehjul med tal på. Både fiskestænger og fisk har magneter, så fangsten er nem at få op af bassinet.
Drej på hjulet og lad det bestemme, hvilken fisk der skal fanges. Denne øvelse er med til at forbedre forståelsen af tal samt at træne hånd-øje koordination. Det store fiskespil er både sjovt at spille alene og sammen med legekammeraterne - så kan børnene nemlig se, hvem der er hurtigst til at trække de lækre og farvestrålende fisk i land, vel at mærke med de rigtige tal på.

Det store fiskespil er en rigtig sjov gaveide til den lille lystfisker til fødselsdag eller jul, og så kan det spilles både indendørs og udendørs og dermed bruges hele året.

Detaljer

  • Beskrivelse: fiskespil til børn i træ Indeholder: 10 fisk med magneter og tal 2 fiskestænger 1 drejehjul 1 net der også fungerer som hav Mål: 6,4 x 23,5 x 47 cm Bemærk: ikke egnet til børn under 3 år
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
2018-07-22T05:11:59+00:00