Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Stormlighter med billede

  215 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +
  De går under navnet stormlightere, fordi vejret fremover aldrig mere skal være en hindring for, at du kan tænde en cigaret. Lighterens flamme er nemlig så stærk, at storm, blæst og vind ikke er nogen undskyldning. Derudover er denne stormlighter ret fantastisk, fordi den giver dig muligheden for at designe din helt egen personlige lighter. Du skal bare udvælge et billede fra dit eget arkiv, som vil blive printet på hele lighteren. En sejere og mere personlig lighter får du ikke andre steder!
  Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Du kender det helt sikkert. Du er på farten og skal tænde en cigaret. Du tager en lighter frem fra tasken, kun for at finde ud af, at den ikke fungerer. Lige meget hvor mange gange du prøver, så får du ikke held med at tænde din cigaret. Det kan være fordi, lighteren er gammel og uduelig, og det kan være på grund af vejret, der som bekendt ofte er blæsende i Danmark. Med denne stormlighter skal du aldrig igen opleve ovenstående scenarioer.

  Stormlighteren kan nemlig, som navnet antyder, skære igennem vind, vejr, storm og blæst uden problemer. Den fungerer stadig, fordi flammen nærmest bliver skudt ud af lighteren, når du tænder den. Ydermere har du mulighed for at genopfylde lighteren med lightergas, så passer du godt på den, så har du altså en trofast lighter. Sidst men ikke mindst, har du mulighed for at personliggøre lighteren med et billede, som du kan selv må vælge. God gaveide til rygere!

  Detaljer

  • Beskrivelse: kan genopfyldes med lightergas, inklusiv metaletui
  • Mål: 3,6 x 5,5 cm
  • Bemærk: af sikkerhedsgrunde er lighteren tom ved køb
  2020-11-26T17:16:06+00:00