Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Stor maleplakat med verdenskort

215 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Hvem har lyst til at tage udfordringen op og male verden? Med dette verdenskort kan man male kontinenter, monumenter og dyr - enten alene eller sammen med venner, og bagefter kan man hænge det flotte resultat op på væggen. Med en stor maleplakat med verdenskort er det bare at gå i gang! Fantasien få frit løb hos både store og små, og det er derfor en god gaveide til alle med en gemt kunstner i maven!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med en stor maleplakat med verdenskort kan man rigtig lade sin kreative side få frit løb i stuen, køkkenet eller hvor der nu ellers lige er plads til denne store gaveide! Når man har en stor maleplakat til farvelægning, kan man bruge utallige timer på at farve små detaljer, hvilket er den ideelle måde at holde børn eller børnebørn beskæftiget på!
Den store maleplakat med verdenskort måler 180 x 100 cm og kan hænges på væggen, ligge på gulvet eller rulles ud på spisebordet, mens man maler hele verden i flotte farver og pga. den store størrelse, kan flere børn og barnlige sjæle udfolde deres kreativitet med tuscher og farveblyanter samtidig! Det er kun fantasien der sætter grænserne med denne gaveide!
Den store maleplakat er en rigtig god gaveide til børn, børnebørn og alle andre i familien, der elsker at bruge deres fantasi og være kreative!

Detaljer

  • Beskrivelse: maleplakat med kontinenter, byer og dyr til at farvelægge - kommer i dekorativ gave-karton
  • Mål: 180 x 100 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T03:43:12+00:00