Har du brug for hjælp?

Stor maleplakat med verdenskort

215 kr
Inkl moms
- +
Hvem har lyst til at tage udfordringen op og male verden? Med dette verdenskort kan man male kontinenter, monumenter og dyr - enten alene eller sammen med venner, og bagefter kan man hænge det flotte resultat op på væggen. Med en stor maleplakat med verdenskort er det bare at gå i gang! Fantasien få frit løb hos både store og små, og det er derfor en god gaveide til alle med en gemt kunstner i maven!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med en stor maleplakat med verdenskort kan man rigtig lade sin kreative side få frit løb i stuen, køkkenet eller hvor der nu ellers lige er plads til denne store gaveide! Når man har en stor maleplakat til farvelægning, kan man bruge utallige timer på at farve små detaljer, hvilket er den ideelle måde at holde børn eller børnebørn beskæftiget på!
Den store maleplakat med verdenskort måler 180 x 100 cm og kan hænges på væggen, ligge på gulvet eller rulles ud på spisebordet, mens man maler hele verden i flotte farver og pga. den store størrelse, kan flere børn og barnlige sjæle udfolde deres kreativitet med tuscher og farveblyanter samtidig! Det er kun fantasien der sætter grænserne med denne gaveide!
Den store maleplakat er en rigtig god gaveide til børn, børnebørn og alle andre i familien, der elsker at bruge deres fantasi og være kreative!

Detaljer

  • Beskrivelse: maleplakat med kontinenter, byer og dyr til at farvelægge - kommer i dekorativ gave-karton
  • Mål: 180 x 100 cm
2020-12-01T02:45:50+00:00