Har du brug for hjælp?

Stor maleplakat med juletræsmotiv

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Kender du måske nogle små kunstnere eller kreative personer, der elsker at male og eksperimentere med farver? Så er en stor maleplakat med juletræsmotiv lige noget for dem! Perfekt som adventsgave eller lille julegave til børn og børnebørn, som de kan male juleaftensdag, når ventetiden bliver for lang.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Julebag, grannåle, levende lys og masser af kvalitetstid og hygge er det, som kendetegner julen. Julen er tid til hygge og familietid og til at lave noget sammen, mens man venter på at åbne alle de mange flotte gaver, som ligger under træet. En stor maleplakat med juletræsmotiv er ideel til at holde børnene beskæftigede, mens man står i køkkenet og laver den helt store julemiddag, så de ikke begynder at kede sig alt for meget i den lange ventetid. Billedet måler 70 x 100 cm og har masser af plads til at male de små og store detaljer i forskellige farver! Man kan både sidde ved bordet eller kravle rundt på gulvet og hygge sig med at farvelægge det store billede. Der følger også selvlysende og gyldne klistermærker med maleplakaten, så man kan sætte et ekstra personligt præg på sit værk.
En god gaveide som en ekstra lille julegave eller adventsgave til børn, børnebørn og alle andre barnlige sjæle med en kunstner i maven!

Detaljer

  • Beskrivelse: leveres med 1 ark med selvlysende og gyldne klistermærker
  • Vægt: 110 g foldet papir
  • Mål (plakat): 70 x 100 cm
  • Mål (indpakning): 24 x 26 x 1 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-27T03:07:09+00:00