Har du brug for hjælp?

Stor hjerteformet tavle med indgravering

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Rigtig fin, super praktisk og ikke mindst helt personlig. Denne store hjertetavle med indgravering er en perfekt gaveide til eksempelvis bryllup eller årsdag og er en super sød måde at opbevare små billeder og andre minder fra en ganske særlig dag. Hjertetavlen er i sort og hvid med trædetaljer og passer i langt de fleste hjem. En sød og personlig gave.

429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne fine tavle i vintage look kan du mindes en ganske særlig dag og få indgraveret eksempelvis jeres bryllupsdag eller en anden mindeværdig dato. Udover den personlige indgravering er der også plads til at hænge små billeder eller hilsner og ting op, der passer til datoen på tavlen og som forstærker minderne om den særlige dag. Den lille snor med de søde små klemmer går på tværs af hjertet, og her kan du hænge forskellige småting eller søde kærlighedsbeskeder op.

Hjertets elegante og romantiske design passer i langt de fleste hjem og er en fin måde at mindes en speciel dag på. Hæng den op i soveværelset og nyd mindet hver aften og morgen. På denne måde glemmer du aldrig jeres bryllupsdag eller andre vigtige datoer.

Giv den personlige gave til det nygifte par eller til din partner i forbindelse med jeres årsdag. Denne fine hjertetavle falder helt sikkert i god jord hos modtageren. En super romantisk gaveide, som slet ikke er til at stå for.

Detaljer

  • Beskrivelse: der kan indgraveres 2 navne og en dato, med træramme i vintage look, tavlen kan skrives på igen og igen, inklusive snor med 5 klemmer, notesblok og ophæng, med diskret indgravering som fritlægger det underliggende træ
  • Materiale: træ
  • Mål: ca. 49 × 50 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-12-01T22:21:57+00:00