Har du brug for hjælp?

Stjerneprojektor

1.039 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med denne gaveide, kan du give, en du holder af deres helt egen stjernehimmel. Stjerneprojektoren projicerer stjernerne direkte på loftet og viser årstidens stjernehimmel. En rigtig god gaveide til børn og voksne, som elsker videnskab og astronomi!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kender du nogen, der elsker alt omkring stjerner og fjerne galakser? Så er denne gaveide det helt rigtige! Med denne gaveide, kan loftet i stuen blive til en personlig stjernehimmel, og man kan bare lægge sig på sofaen og begynde at studere de flotte stjerner. Gaveideen er specielt god til mellemstore børn, der interesserer sig for videnskab og astronomi, da det er en sjov og lærerig måde at udforske nattehimlen på midt inde i dagligstuen eller på værelset. Derudover følger der også en vejledning med, så man kan lære de grundlæggende ting om astronomi.
En stjerneprojektor er også praktisk, da den skifter stjernehimmel efter årstid, og man behøver ikke bekymre sig om overskyet vejr eller om frostgrader. Man kan bare tænde for den og nyde at ligge i varmen og alligevel have mulighed for at se, hvad der gemmer sig bag alle skyerne udenfor! Forældre kan naturligvis også bruge denne gaveide til en romantisk aften under stjernerne, når børnene er gået i seng ! En rigtig god, praktisk og lærerig gaveide, der kan gives til både fødselsdag og juleaften. Denne stjerneprojektor er et hjemmeplanetarium, der helt sikkert vil begejstre både børn og voksne, der interesserer sig for videnskab og specielt astronomi.

Detaljer

  • Beskrivelse: projektionsafstand 150 til 230 cm (fokus kan justeres)
  • stik: CEE 7/16 euro-stik
  • adapter til britiske stik
  • projektionsområde: cirkel med ca. 270 cm i diameter
  • mål på projektor: 16,1 × 15,9 × 15,1 cm
2021-01-26T07:59:41+00:00