Har du brug for hjælp?

Stilet kosmetikopbevaring

345 kr
Inkl moms
- +
Det er svært at finde stilet kosmetikopbevaring, så derfor er denne en god gaveide til alle damer, der kan lide at holde orden på deres makeup! Denne opbevaring med spejl, er det ideelle sted at lægge neglelak, mascara, eyeliner, læbestift og fugtighedscreme. Med det lille spejl, der viser den normale størrelse på den ene side og forstørrer på den anden, kan man rigtig bruge tid på at gøre sig i stand. En stilet og ikke mindst praktisk gaveide, der hjælper med at holde orden i sminken for kvinder!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du endelig stilet kosmetikopbevaring, der har plads til alle skønhedsprodukterne! Med to flader af metal, der kan indstilles i højden, kan din mor, søster eller bedste veninde få plads til alle deres små kosmetiske produkter. Den øvre flade er perfekt til små flasker som parfume og neglelak eller læbestifter. På den nederste flade kan der stilles større produkter som f.eks. creme og makeupfjerner.
For bedre at kunne se sig selv, følger der også et spejl med træskaft med. Den ene side af spejlet viser ting i normal størrelse, den anden side forstørrer ting med 10 gange, så man kan lægge den perfekte makeup helt ned i detaljen, og så man kommer til at se bragende godt ud. En god gaveide til kæresten, veninden, mor, søster, mormor og alle damer man kender, der gerne vil have deres kosmetik samlet på et sted!

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 metalflader på stander
  • Mål: 17,8 x 27,9 x 29,2 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-28T08:45:06+00:00