Har du brug for hjælp?

Sportsstrømper med boldemotiv - Baseball

85 kr
Inkl moms
- +
Strømper er måske ikke lige den beklædningsgenstand, man lægger allermest mærke til, men ikke desto mindre kan man med de helt rigtige strømper peppe sit outfit op og skille sig ud fra mængden. Disse sportsstrømper er ganske særlige - både når du har dem på, men især når de er rullet sammen, for de ligner til forveksling små sportsbolde af forskellig slags. En sjov og anderledes gaveide til en sportsfreak.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At få strømper i gave er sjældent noget, der slår benene væk under folk, men disse sportsstrømper vil helt sikkert gøre indtryk på modtageren. Designeren af de fine strømper har været super kreativ, for når du ruller dem sammen, ser de ud som boldene fra de pågældende sportsgrene, så nu er der ingen undskyldning for ikke at sortere dem ordentligt efter vask.

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der elsker sport, og ideelt set særligt fodbold, basket eller baseball, er disse seje strømper perfekte. Strømperne passer til størrelse 40 til 45 og er lavet af blød bomuld, så de er behagelige at have på. Både unge og ældre boldentusiaster vil med garanti sætte stor pris på at få et par eller måske hele samlingen i gave.

Kender du en, der ikke er bange for at lave et statement med sin påklædning, så er disse sjove strømper den optimale gaveide - de ser godt ud både i skuffen og på og kan pifte ethvert outfit op. En sjov og praktisk gave til sportsmanden.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem fodbold, baseball og basketball
  • Beskrivelse: bløde og af god kvalitet, one size (ca. 40-45)
  • Materiale: 75 % bomuld, 25 % elastan (spandex)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T23:31:23+00:00