Har du brug for hjælp?

SplitCam-kamera

189 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide sørger med garanti for mange smil og sjove øjeblikke: Et SplitCam-kamera sætter to billeder sammen, og således opstår der spøjse og underholdende billeder. En super gave til alle fotofans!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et menneske med hundehoved, ben der vender den forkerte vej eller et ansigt, der bliver til en palme: Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at tage sjove billeder med dette SplitCam-kamera. Kameraet får to billeder til at smelte sammen, enten vandret eller lodret, og så er det ellers bare at gå i gang med at få taget sjove billeder sammen med vennerne. En normal 35 mm-film med mindst 400 ASA er alt, hvad man behøver, og så er det bare at eksperimentere løs. Dette skøre kamera er en super gaveide til venner og familie, der er vilde med at tage sjove billeder, og det sørger helt sikkert for mange spøjse fotosessions. Giv det til en med et kreativt sind, der godt kan lide anderledes billeder, eller hvad med at tage det med til næste fest?

Detaljer

  • Beskrivelse: passer til alle 35 mm film (de anbefales af have 400 ASA eller derover), ingen blitz, inklusive brugsanvisning
  • Mål: 11,4 x 7 x 3,8 cm
2021-01-26T10:49:04+00:00