Har du brug for hjælp?
Fars dag tilbud:
15% rabat på oplevelser med koden: DAD18 . Vilkår
Indtil:

Flere visninger

Splash-køkkenredskaber

PÅ LAGER

Splash-køkkenredskaber er farverige og stilfulde hjælpemidler i hverdagen i dit køkken. Både Splash-skærebrættet og Splash-øseholderen, der bruges til at lægge grydeskeen på under madlavning, er praktiske og gode køkkenredskaber, og så er de ikke mindst stilfulde gaveideer til både familie og venner, der elsker at stå i køkkenet!

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Fra: 75 kr
- +
Inkl. moms

* Skal udfyldes

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Det er hyggeligt at lave lækker mad, men det kan nogle gange godt blive lidt af et kaos i køkkenet, og man ender ofte med at spilde og lave pletter, når man står og tryller med alle ingredienserne! Denne plet er dog hverken irriterende eller skal tørres væk, den er tværtimod både stilfuld og utrolig praktisk! Vælg mellem en Splash-øseholder, som er en praktisk køkkenhjælp, når man skal serverer suppe og saucer og et Splash-skærebræt, som er et sjovt og anderledes skærebræt.
Splash skærebrættet er ikke bare et designobjekt, men ligger også skridsikkert på bordpladen, så man undgår at det hele kører rundt. Især praktisk hvis man er i gang med at skære flere forskellige grøntsager på samme tid!
Disse Splash-køkkenredskaber er flotte og praktiske gaveideer til venner og familiemedlemmer, som går op i køkkenting og design. De kan gives til specielle lejligheder såsom fødselsdag og jul, men er også en rigtig god gaveide som værtsgave eller til indflytterfester.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem skærebræt og øseholder
  • Materiale: plast
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-05-27T21:57:18+00:00