Har du brug for hjælp?

Sparehund i keramik

689 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så skal der spares penge sammen, og er der en bedre måde at gøre det på, end ved at fylde maven på en mops med alle dine guldmønter? I hvert fald ikke når mopsen er lavet af keramik, og det er en sparebøsse! Her er en rigtig flot gave til din ven eller veninde, der er vild med mopser og lækkert dekor.

Other customers bought

Beskrivelse

Det kan godt være lidt tungt at komme i gang med det der med at spare penge sammen til en rejse, en cykel eller en lækker taske, men med sparehunden i keramik bliver det hele lidt sjovere! Den flotte hund vil stå vagt over dine penge dag og nat og passe på dem med livet som indsats, og det eneste, du skal gøre, er at fodre ham med mønter. Sparehunden er lavet i hvid og enkel keramik og er 30 cm lang, så han har plads til masser af penge i maven, og så vil han se så flot ud på reolen i stuen eller på værelset.

Sparehunden i keramik er ikke bare en fantastisk gaveide til folk, der er vilde med hunde, den vil også blive taget virkelig godt imod af din ven eller veninde, der sætter pris på lækkert, anderledes og humoristisk design, der er med til at få hjemmet til at fremstå det mere stilet. Så hvis du vil hjælpe en ven på vej med hans opsparing, så er denne elegante sparebøsse den helt rigtige gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: sparebøsse
  • Materiale: keramik
  • Mål: 14,5 x 23 x 30 cm
  • Vægt: 1,11 kg
2020-11-25T20:43:38+00:00