Har du brug for hjælp?

Sparegris formet som et dødningehoved

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Fingrene væk fra min opsparing! Med denne anderledes og lettere skræmmende sparegris, der er formet som et dødningehoved, burde dine penge være ekstra godt beskyttet. Det sorte dødningehoved er en sjov og praktisk gaveide, der egner sig til alle, som er vilde med anderledes brugsgenstande, og som ikke er bange for at sætte et personligt præg på indretningen i hjemmet.

Other customers bought

Beskrivelse

Vi indrømmer det gerne, denne sparegris er lidt morbid og egner sig ikke til alle og enhver. Den noget usædvanlige gaveide er primært tiltænkt folk med en hang til unikke og anderledes indretningsideer, for det er nok ikke alle, der kunne tænke sig et dødningehoved på reolen.
Kraniet ser overraskende ægte ud, og der er fine detaljer såsom de dybe øjenhuler og tænderne, som ved første øjekast nok vil skræmme gæsterne en anelse, da de et kort sekund vil tro, at du selv har været i gang med at male et kranie sort.

Sparegrisen måler 16,5 x 12 x 12,5 cm og der er plads til en mindre formue, hvis du også husker at smide en seddel i af og til, og det specielle design vil nok holde de fleste langfingrede på afstand. Hvis du leder efter en anderledes og praktisk gave til en, der godt kan lide sjove brugsgenstande, og som sætter en ære i at indrette sit hjem med så unikke ting som muligt, er denne sparegris helt sikkert noget for modtageren. Vedkommende vil med garanti elske denne særlige udgave af en sparegris.

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 16,5 x 12 x 12,5 cm
2020-12-05T23:14:49+00:00