Har du brug for hjælp?

Spaghettitårn - opbevaringsglas til spaghetti

165 kr
Inkl moms
- +
Dette sjove opbevaringsglas til spaghetti, ser ikke bare godt ud i køkkenet, det hjælper også med at dosere den helt rigtige mængde pasta til madlavningen. Låget kan dosere til mellem 1-4 portioner.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det sjove spaghettitårn er den perfekte gave til alle pastaelskere! Dette stilede og sjove opbevaringsglas sørger ikke bare for at opbevare din pasta på en lækker måde, det sætter trumf på ved at have en ekstra funktion, der er til stor hjælp i hverdagen. Låget kan nemlig hjælpe dig med at dosere den helt rigtige portion spaghetti til mellem en og fire personer. Vi kender alle problemet med enten af få kogt for lidt eller for meget pasta, fordi man aldrig helt kan finde ud af, præcis hvor meget der skal bruges. Når man så har gæster bliver det endnu sværere, og der skal jo helst ikke for lidt mad på tallerkenen, men man vil også gerne undgå madspild. Med spaghettitårnet er det problem nu løst! Låget kan åbne sig i fire dele og kan dosere den rette mængde pasta til det antal gæster der kommer. Ud over at være super praktisk er spaghettitårnet også designet med en sjov og fin detalje; den lille hane på toppen af tårnet og opbevaringsglasset vil få det til at se dekorativt og flot ud i køkkenet.
Dette er den optimale gaveide til manden, der elsker at stå i køkkenet, drengen der lige er flyttet hjemmefra, eller alle, der bare har hang til pasta i hverdagen.

Detaljer

    2020-11-27T15:19:25+00:00