Har du brug for hjælp?

Multifarvet spaghettimåler

85 kr
Inkl moms
- +
Denne sjove og farverige spaghettimåler til at måle spaghettiportionerne ser ikke bare godt ud i køkkenet, den hjælper også med at dosere den helt rigtige mængde spaghetti, lige meget om du bare skal have noget for at stille den lille sult eller er sulten som en hest! En uundværlig hjælper i køkkenet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den farverige hjælper til spaghettiportioner er den perfekte gave til alle spaghettielskere, som nogle gange lige skal have en hjælpende hånd til at få portioneret spaghettien helt rigtigt! Den regnbuefarvede måler hjælper dig til den rigtige størrelse portion alt efter om du er sulten som et lille, mellem eller stort menneske eller bare godt og grundigt gammeldags sulten som en hest - eller i det her tilfælde: en enhjørning!
Den sjove og anderledes spaghettimåler sørger ikke bare for at se lækker og fræk ud i køkkenet, den sætter trumf på med sin praktiske funktion, der er til stor hjælp i hverdagen. Vi kender alle problemet med enten af få kogt for lidt eller for meget spaghetti, når man så har gæster, bliver det endnu sværere, og der skal jo helst ikke for lidt mad på tallerkenen, men man vil også gerne undgå madspild. Den rigtige mængde kan bare være så svær at ramme.
Derfor er dette den optimale gaveide til ham, der lige er flyttet hjemmefra eller alle, der bare har hang til pasta i hverdagen og farvestrålende ting i køkkenet.

Detaljer

  • Materiale: akryl
  • Vægt: 0,01 kg
  • Mål: 17 x 8 x 0,4 cm
2020-12-02T07:41:03+00:00