Har du brug for hjælp?

Sound Machine med lydeffekter

119 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Med denne geniale Sound Machine har du alle lydeffekter ved hånden, som kan sætte lidt farve på hverdagen. Er du for eksempel til en fødselsdag, så kan du bruge trommehvivlen til at sprede lidt ekstra spænding inden gaverne åbnes, eller leger du brandbil med sønnen, så har du lige en sirene klar i baglommen. En sjov gaveide til alle, store som små, der godt kan lide at forvandle hverdagen til en tegneserie fuld af lydeffekter!

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne geniale Sound Machine har du altid en lydeffekt parat til enhver lejlighed. Trommehvirvler til spændende øjeblikke ved fester eller en klapsalve til at gøre stolte hjerter glade, når vennerne har lavet en flot præsentation. Det geniale ved denne Sound Machine er, at den ikke er så stor som et trommesæt eller et orkester, men at man kan have den med i lommen. Med denne smarte gaveide har du muligheden for at sætte lidt lyd på tilværelsen, og der skulle være rigelig med muligheder, da der er op til 20 forskellige lyde i den lille soundbox. Gaven kan straks afprøves, da der er vedlagt et testbatteri. Når dette løbet tør for strøm, så bliver dette kommenteret med et "to bad, so sad"!
Den geniale Sound Machine med lydeffekter er til alle, der elsker at lave sjov med sin omverden ved at krydre den med sjove lydeffekter. Send en bøvs afsted eller knus et glas, sæt en eksplosion igang og se, hvordan vennerne reagerer, indtil de finder frem til lydens ejermand!

Detaljer

  • Beskrivelse: har 20 forskellige lydeffekter
  • Vægt: 45 g
  • Mål: 11,5 x 17,8 x 2,4 cm
  • Bemærk: inkl. testbatteri
2023-06-10T19:41:55+00:00