Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Sort iPhone 6-cover med billede

  169 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Her får du en gaveide, der tager god hånd om din iPhone - nemlig et gummicover i sort, der passer til iPhone 6. Coveret har til formål at passe godt på din iPhone og sørge for, at den ikke får slag og skader, når du er på farten. Med dette cover har du mulighed for at indsætte dit eget billede på coverets bagside. Du udvælger bare et billede, og det billede vil så blive printet på en aluminiumsplade, som kan sidde på coverets bagside.

  * Skal udfyldes

  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  De fleste af os har en smartphone, og mange har mere specifikt en iPhone. iPhonen er altid med os, og vi passer på den, som var den vores dyrebareste eje. Det er desværre en kendsgerning, at iPhones til tider går i stykker, faktisk ret nemt, da deres skærme knækker, når du taber telefonen på gulvet, og den får utallige ridser, når den ligger i din lomme eller din taske. Derfor er det vigtigt med et cover, der kan tage god hånd om og passe på din iPhone. Det får du her!
  Dette cover er noget ganske specielt, fordi du med det ved hånden også altid har en, du har kær. Du vælger selv, om det skal være din bedste veninde, din mor eller din søster. Det kan også være din hund, dit idol eller en hel anden - valget er dit!

  Glæd en fødselar, eller din mor på mors dag, ved at give dette både smarte, praktiske og personlige cover!

  Detaljer

  • Beskrivelse: sort cover til iPhone 6 med plads til billede, der bliver trykt på en aluminiumplade
  • Materiale: gummi og aluminium
  2020-12-05T23:46:26+00:00