Har du brug for hjælp?

Sommerlig badering til drikkevarer

Fra: 109 kr
Inkl moms
- +
Det er nok de færreste, der ville sige nej til en forfriskning, mens man ligger i poolen, men hvor hulen skal man stille den? Nu er løsningen her - en badering til din øl! Den skal bare pustes op, og så er den klar til at svømme rundt med din kolde øl. Vælg mellem 3 sjove design med plads til to drinks. En genial gaveide til næste ferie.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Høj solskin, en lyseblå pool og godt selskab - så er det bare at slappe helt af og nyde sommeren. For at du kan nyde en forfriskning overalt i poolen, kan du nu få disse geniale baderinge, hvor der endda er plads til to glas eller dåser. Så kan du svømme af sted og tage din drink med dig.
Vælg mellem en flot ananas, en majestætisk svane eller en neonpink flamingo - lige meget hvilken en, du beslutter dig for, er der garanti for, at de fine baderinge passer godt på dine drikkevarer.

Kender du en, der snart skal på ferie i sydens sol, og som gerne skal have en kold øl inden for rækkevidde, er denne sjove gaveide helt perfekt. De farverige baderinge kan selvfølgelig også pifte det hjemlige badekar op, hvis der er lange udsigter til den næste ferie. Disse flotte og praktiske baderinge er slet ikke til at stå for og en nem måde at opbevare sine forfriskninger på, mens man er i vandet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem ananas, svane og flamingo
  • Beskrivelse: med plads til 2 dåser/flasker/glas/krus
  • Materiale: plastik
  • Vægt: 140 g
  • Mål: 17,5 x 17,5 x 4 cm (uoppustet)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-29T10:51:37+00:00