Har du brug for hjælp?

Sommerfugleformede glasmarkører

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
De små fine sommerfugle har ladet sig fortælle, at de er inviteret til alle sommerens bedste havefester, så de kan være med til at holde styr på, hvilket glas der er dit og mit, når festen har trukket ud til de lyse timer. Den perfekte værtindegave til havefesten eller næste weekends brunch.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Sommerfugle er helt fantastiske skabninger! De imponerer med deres mange farvestrålende forskelligheder og er uden tvivl en af sommerens allervigtigste budbringere. De her små, fine sommerfugleformede glasmarkører vil uden tvivl bringe ekstra sommer til din næste fest, brunch eller børnefødselsdag. De vil vise sig uundværlige til sommerens dejlige fester, hvor der skal holdes styr på, hvilket glas der tilhører hvem. Med de her farvestrålende sommerfugle vil alle hele tiden kunne finde sit glas i mængden - du skal bare gå efter din farve. Sommerfuglene kan ovenikøbet flyve fra glas til glas i løbet af aftenen, hvis man lige går fra hvidvin til rødvin eller lignende, så ved man at man altid har det rigtige glas i hånden.
De fine sommerfulgeformede glasmarkører kan selvfølgelig bruges til meget mere end at markere, hvilket glas der er dit. De kan også bruges som ekstra fin og farverig pynt til bordopdækningen til jubilæet, børnefødselsdagen, brunchen eller weekendens grillaften. Her er en gave, der vil give ekstra liv, farve og finesse til festen med nogle enkle vingesus fra de flotte sommerfugle.

Detaljer

  • Beskrivelse: sættet består af 10 stk. farvede sommerfuglemærkater
  • Materiale: silikone
  • Mål: 3 x 2,5 x 1,6 cm
2020-11-29T23:19:10+00:00