Har du brug for hjælp?

Sombreroshotsglas

99 kr
Inkl moms
- +
Te quiero, Tequila! Med disse seje shotsglas bliver det nu endnu sjovere at drikke tequila, og du kan oven i købet servere dem med en rigtig mexicansk stemning. De fire flotte shotsglas er specielt lavet til at drikke tequila, for der skal man som bekendt altid have en smule salt og citron til, og det er der plads til at lægge i skyggen på hatten. En genial gaveide til alle tequilaelskere.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ay caramba - tag med på en lille rejse til Mexico med disse sjove shotsglas! De fine, små glas er perfekte til at nyde en tequila fra, for ikke nok med, at der er plads til procenterne, der er også tænkt på en meget vigtig detalje, når det kommer til det at drikke de stærke dråber. Da shotsglassene er formet som en sombrero, er der nemlig plads til både salt og citron (eller kanel og en appelsinskive, hvis du er mere til en golden tequila) på hattens skygge. Så bliver det vist ikke nemmere.

Med de flotte sombreroshotsglas kan du nu servere tequilaen på en super eksklusiv og autentisk måde, som helt sikkert vil imponere vennerne.
Hvis du er på udkig efter en sjov gaveide til en tequilaelskende ven, er disse shotsglas helt perfekte. Der er nok til, at I kan skåle fire ad gangen, og de kan stables, så de fylder mindst muligt i skabet. En super gaveide til næste udklædningsfest, hvor det helt sikkert scorer bonuspoint at komme med udklædte glas i ægte Mexico-stil.

Detaljer

  • Beskrivelse: 4 shotsglas formet som mexicanske sombreroer, med plads til citron og salt, kan stables
  • Materiale: plastik
2020-12-03T02:47:58+00:00