Har du brug for hjælp?

Sølvhalskæde med hjerteformet indgraveret vedhæng

369 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Mangler du den helt perfekte gave, så du kan erklære din store kærlighed til dit hjertes udkårne, så vil denne elegante hjertehalskæde med indgravering med sikkerhed gøre udslaget og måske gøre det nemmere at få sagt. Den flotte kæde med det fine dobbelthjerte bliver en meget personlig gave, når du får indgraveret navn i hjertet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

To hjerter i ét; hvis det ikke er billedet på kærlighed, hvad er så? Denne elegante hjertehalskæde med indgravering er den helt rigtige gave til valentinsdag eller til jeres næste årsdag. Det elegant designede vedhæng, der forestiller et hjerte inden i et andet hjerte, hænger i en enkel og flot kæde. På hjertet kan du få indgraveret jeres navne og på den måde vil alle kunne se, at personen, der får gaven, hører sammen med dig og omvendt. En flot og enkel måde at erklære jeres kærlighed overfor hinanden og omverdenen.

Du kan få lavet en helt personlig indgravering på op til 15 tegn på det fine hjerte, så du kan jo også få skrevet en lille besked som 'jeg elsker dig', og hvilken kæreste vil ikke falde lidt i svime over sådan en erklæring på så fint et smykke, som hun kan bære hver dag og til alle anledninger?

Den elegante hjertehalskæde med indgravering er en meget personlig gave, der med sikkerhed vil gøre din kæreste glad!

Detaljer

  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: vedhæng 3,5 cm, kæde 50 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2020-11-25T20:14:36+00:00