Har du brug for hjælp?

Sølv fotoalbum med indgravering

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her får du en gave, der samlet vil passe på og holde styr på alle dine yndlingsminder - faktisk op til 80 af dem for at være helt præcis. Dette smukke fotoalbum er forsølvet og kan indgraveres på forsiden og desuden skabe et samlingssted for dine yndlingsbilleder og minder. Bogen har 40 sider og derved plads til 80 billeder. Fotoalbummet bliver det ultimative personlige album og gave, der holder styr på alle dine yndlingsminder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har dig og din bedste veninde været på ferie sammen? Eller skal du til 50 års fødselsdag hos din mor? Giv dem, du holder af, den ultimative gave ved at samle et fotoalbum med 80 billeder fra jeres bedste minder sammen. Der er ingen tvivl om at, når du overrækker en gave så speciel og personlig til en af dem, der betyder mest for dig i dit liv, så vil der ikke være et øje tørt.
Fotoalbummet kan desuden gøres endnu mere personligt ved hjælp af indgravering. Du kan indgravere 15 tegn i toppen af albummet og 15 tegn i bunden af albummet. Du kan altså skrive alt lige fra "Clara & Sofies" -"skønne rejse" eller "Lars og Trines" -"bryllupsfest", så du på den måde får fotoalbummet til at passe endnu bedre til anledningen, hvor den skal gives. Det er både en personlig og helt igennem skøn gaveide, som med garanti vil få en æresplads på reolen.

Detaljer

  • Beskrivelse: fotoalbum med indgravering og 40 sider (plads til ca. 80 billeder)
  • Mål: 10 x 15 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-02T20:16:43+00:00