Har du brug for hjælp?

Snor og klemmer til billeder

345 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne billedramme er klassisk og hvid, men inde i rammen finder du to mini udgaver af en tørresnor, samt 12 bittesmå tøjklemmer. Med dem kan du hænge dine yndlingsbilleder op, så du får skabt en fin, lille collage. Du kan for eksempel vælge billeder fra en særlig begivenhed, så de passer sammen, eller du kan hænge billeder op af de personer, du holder allermest af. Også en god gaveide til konfirmationen.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne yndige ramme vil tage din indretning i dit hjem til et helt nyt level. Selve rammen er klassisk og enkel i hvid, men inde i rammen er der to små tørresnore samt 12 bittesmå tøjklemmer, og med dem kan du hænge op til 12 billeder op, som var det tøj, der hang til tørre på tørresnoren. Rammen har et fint look og du kan nu udfordre dig selv og skabe seje og flotte collager med dine yndlingsbilleder, små noter, huskesedler eller hvad end, du har lyst til at hænge op på tøjsnoren. Rammen kan derefter hænges op på din væg og pynte dit værelse, arbejsværelse eller stue.
Rammen er 50,8 centimeter lang, og når du er træt af din collage, er det let som ingenting at finde på noget nyt at hænge op og udskifte billederne ved hjælp af de små tøjklemmer. Den kan også bruges som konfirmationsgave, hvor du kan hænge skiftevis billeder og pengesedler på tørresnoren.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 snore og 12 mini-vaskeklemmer i en hvid ramme
  • Mål: 50,8 x 43,2 x 3,2 cm
2020-11-26T16:14:36+00:00