Har du brug for hjælp?

Snekugle-fotoramme med brudepar

95 kr
Inkl moms
- +
Her er en sjov lille ekstra gave til brudeparret: Denne lille snekugle har en lille brudeparsfigur inden i og plads til, at du kan sætte et billede ind af brudeparret. Når du ryster kuglen, sneer det lige så stille ned over dem. En god gaveide til vinterbrylluppet eller bryllupsdagen!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Sneflokke kommer vrimlende: Denne flotte snekugle-fotoramme med en lille brudeparsfigur inden i er til et helt særligt billede - nemlig billedet af brudeparret! Er du inviteret til bryllup om vinteren er dette en sjov lille ekstra gave, som nok skal vække glæde hos modtagerparret. Når du ryster kuglen, daler sneen lige så stille ned over dem. Kan det blive mere romantisk? Snekugle-fotorammen kan selvfølgelig også bruges som en gave til bryllupsdagen. Sæt et billede af jer to i fotorammen, pak den ind og glæd dig til at se det glade smil, når gaven bliver åbnet.

En dejlig og romantisk gaveide til den, du elsker. Det kunne også være en alternativ facon at stille det store spørgsmål på? Forestil dig en juleaften med hele familien, hvor du kan præsentere denne pakke til din elskede. Så kan I altid enes om, hvilken ring I vil have, på et senere tidspunkt!

Detaljer

  • Beskrivelse: foto-snekugle med brudeparsfigur
  • Mål: 6,5 x 6,2 cm
2020-12-06T00:16:00+00:00