Har du brug for hjælp?

Snefnugformet bordskåner med indgravering

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en gave, der er lige dele skøn og fin og på samme tid praktisk og brugbar. Med sin form som et snefnug skinner denne bordskåner, når den pynter på dit spisebord, inden den skal bruges som praktisk enhed for dine gryder med varm og dejlig mad i. Bordskåneren er en perfekt accessorie til, når julen er nær, for så skal dit hjem som bekendt pyntes op. Snefnugget kan tilmed indgraveres med tre linjer à op til 12 tegn hver, og du bestemmer selv, hvad der skal stå.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Mennesker er som snefnug - der findes ikke to, der er ens" siger man. Det samme kan måske siges om bordskåner. Her har du en snefnugformet bordskåner med indgravering, som ikke alene udgør en praktisk funktion i husholdningen, men som også pynter og er et personligt element i indretningen.

Bordskånerens form er atypisk og original, men det er det forsølvede design, der gør det til en sikker vinder. Den vil nemlig passe ind i langt de fleste indretningsstile og vil aldrig gå af mode. Det er en tidløs gaveide, som vil glæde enhver - også dem, der ikke synes, at julen er den bedste tid på året.
Bordskåneren er som skabt til at holde en skål varm risengrød eller en gryde med den dejligste julesovs. Den vil pynte på ethvert julebord og glæde både forældre og bedsteforældre, og så er den desuden oplagt som værtsgave til årets julefrokoster!

Detaljer

  • Mål: 21 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
  • 2020-11-27T15:45:01+00:00