Har du brug for hjælp?

Snapsebræt med glas og indgravering

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Mangler du en virkelig sjov og yderst brugbar værtsgave til den store herrefrokost eller den næste housewarming, så skal du bare sørge for at have det fede og flot indgraverede snapsebræt med. Så er du helt sikker på en glad modtager i den anden ende!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er der ingen smalle steder, når det kommer til indgraveringen, du har helt op til 40 tegn at arbejde med, når du skal finde på den hilsen, der passer 100 % til det fede snapsebræt med otte tilhørende snapseglas. Det kunne f.eks. være: "Julefrokosten hvor det hele gik ned" eller "Tillykke med den nye lejlighed" alt efter hvilken anledning du vælger at give snapsebrættet til.

Snapsebrættet er ikke bare en sjov og meget brugbar gave, det er også virkelig lækkert designet i et flot stykke tilsnittet fyrretræ, hvor der er plads til otte medfølgende snapseglas - så smutter de ikke nogen steder, når I skal balancere de mange shots fra baren og ned til bordet.

En sjov, praktisk og personlig værtsgave til årets herrefrokost eller til din bedste vens næste store fødselsdag. En gave, hvor der virkelig er plads til at få skrevet en personlig og lang hilsen eller kommentar. Du kan lige smide en flaske spiritus med i puljen, så kan brættet og glassene også komme i brug og blive testet med det samme.

Detaljer

  • Beskrivelse: snapsebræt inkl. 8 glas og indgravering
  • Materiale: fyrretræ
  • Mål: 72 x 2 x 6 cm
  • Bemærk: da træ er et naturprodukt kan indgraveringen forekomme ujævn
2020-11-27T15:55:40+00:00