Har du brug for hjælp?

Smykkeskrin med ballerina og navn

599 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Vil du glæde en lille pige på hendes fødselsdag, så er det her smykkeskrin den helt rigtige gave! Få indgraveret hendes navn i hjertet på smykkeskrinet og hun vil danse rundt sammen med den lille ballerina, når hun åbner låget og ser det skønne indre, der er foret i flot lyserød filt og ballerinaens fine skørt.

599 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Vi kan alle huske følelsen af at åbne mors eller farmors smykkeskrin som børn - det var som at kigge ned i en skattekiste med alle de skinnende smykker, og du ville ønske, at du selv havde sådan en skat! Nu kan du give din lille niece eller datter lige præcis den oplevelse med det klassiske smykkeskrin med den dansende ballerina indeni.

Det fine smykkeskrin har en masse små og dejlige detaljer som f.eks. hjertet, hvor du får indgraveret navn på helt op til 12 tegn, og så står det på små kuglerunde og skinnende fødder. Men det er når skrinet bliver åbnet, at magien virkelig begynder: Ballerinaen rejser sig og begynder at danse til Für Elise, mens din datter kan sidde med fingrene dyb begravet i hendes små skatte af ringe, øreringe, halskæder og armbånd. I det øverste lag er der små rum til ringe og øreringe, mens de større rum nedenunder kan have armbånd liggende.

Den helt rigtige og personlige gave til din lille ballerina!

Detaljer

  • Beskrivelse: indgravering kan være maks. 12 tegn, den spiller Für Elise
  • Mål: 19,3 x 11,7 cm
2021-01-22T14:09:53+00:00