Har du brug for hjælp?

Smykkeholder med blonder

229 kr
Inkl moms
- +
Har du alt for mange smykker, som ligger hulter til bulter nede i dit smykkeskrin? Prøv at hænge smykkerne op på denne smukke sorte kjole med blonder og få styr på dine smykker en gang for alle! Hæng den på klædeskabet og straks har du et overblik over, hvilke øreringe, armbånd og halskæder der kan sættes sammen med hvad! En ikke bare praktisk men også dekorativ gaveide til unger piger!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

En smart kjole til en smart ide! Denne smukke kjole med blonder er beregnet til at hænge dine smykker på, så de for det første ikke bliver væk, men også så du kan skabe dig et overblik over, hvilke af dine smykker der passer bedst sammen. Endelig er der en, der har tænkt et sådan opbevaringskoncept til ende og lavet en fuldendt og dekorativ smykkeopbevaring. Hæng den på klædeskabet, på døren til dit værelse eller spejlet med en af de to vedlagte knager. Selv stofoverfladen, hvor smykkerne skal hænge, er gennemtænkt ned til den mindste detalje: ni velcrostropper til at holde halskæderne og store øreringe på plads, ni gennemsigtige lommer til brocher, armbånd eller lignende samt en flade tiltænkt ørestikkerne samt 10 opbevaringsrum til ringe.
Slip for at lede efter de passende smykker til dit smarte outfit; hæng dem på denne smukke smykkeholder med blonder og få gang i alle dine smykker! En ideel gaveide til unge piger, som ikke kan få nok smykker!

Detaljer

  • Beskrivelse: smykkeopbevaring med 9 velcrostropper, 9 gennemsigtige lommer, 10 små flader til øreringe og brocher samt inkl. 2 knager
2019-06-20T08:18:28+00:00