Har du brug for hjælp?

Smykke-garderobe

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Den fine smykkeholder er et kunstværk i sig selv. Det søde garderobe-look er udfærdiget ned til selv den mindeste detalje, hvor man kan hænge halskæder og øreringe på bøjler og opbevare små smykkedele i en lille, sød og polstret skuffe. Et godt og sikkert sted at opbevare smykker, så de ikke går tabt! Smykke-garderoben er en sød og anderledes måde at opbevare smykker på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Smykkeholderen med garderobe-look er en genial ide til at opbevare de kæreste smykke-ejendele. Den skaber både orden i smykkerne og sørger for at opbevare dem på en god, men også dekorativ måde. Det er en smykke-garderobe, da det ligner en lille miniature af en flot garderobe og er derfor midtpunktet for mange nysgerrige blikke.
Der er syv knager til at holde halskæder og øreringe fast, som om de var jakker eller frakker. Skuffen, som indvendig er belagt med fløjl, ville normalt være til sko, men her kan den bruges til de helt små og kostbare smykker, så som øreringelåse, ringe osv. Smykkeholderen kan fint stå på badeværelseshylden eller kommoden og vil sikkert begejstre enten kæresten, søsteren, veninden eller moderen til specielle lejligheder, såsom fødselsdag, mors dag eller bryllupsdag. Den er af god kvalitet og udfærdiget helt ned til den mindste detalje. En orignal og praktisk, men smuk gave til alle, der elsker smykker!

Detaljer

  • Materiale: træ, skuffe af krom med fløjl indvendig
  • Mål: 17,8 x 40 x 8,5 cm
2023-09-22T17:33:45+00:00