Har du brug for hjælp?

Smørebræt med stjerner

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvis du er betænksom og altid har en lille gave med, når du bliver inviteret til noget, så er det her er en sød lille gaveide til din veninde næste gang, hun inviterer på frokost hjemme hos sig selv - et smørebræt, der med sikkerhed vil pynte så fint på frokostbordet og få et smil frem hos hende!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der var en gang, hvor man altid fik et lille smørebræt ved siden af sin morgenmads- eller frokosttallerken. Hvis du kan huske det, og synes det er en stor fejl, at det ikke længere er en fast del af bordopdækningen, så skal du kigge en ekstra gang her. Det søde lille smørebræt med fristende småkagestjerner med glasur og et frækt smilende ansigt kan igen blive en fast del af bordopdækningen. Det kan bruges som en lille tallerken til morgenmaden, hvor det blødkogte æg kan stå på ved siden af den frisksmurte bolle med smeltet smør eller på det store frokostbord med alt muligt, der kunne friste.
Her er en fin og betænksom gave til din mor eller veninde, som du lige kan tage med, når hun inviterer til en lille og uformel brunch eller frokost. Det søde lille smørebræt med stjerner vil se så fint ud på alle borde og har helt sikkert brug for at blive en fast del at bordopdækningen igen!

Detaljer

  • Beskrivelse: smørebræt i gaveæske, fødevaregodkendt
  • Materiale: melamin
2020-12-01T21:51:40+00:00