Har du brug for hjælp?

Smeltende ur i Dalí-stil

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette ur er en kunstnerisk gave, da man har fundet en måde at efterligne Salvador Dalís surrealistiske mesterværk, 'Erindringens Bestandighed', eller det som de fleste nok kender det som: billedet med de smeltende ure, der skaber en helt unik følelse for tiden som noget mere abstrakt. Her har du gaven til kunstkendere og til dem, der godt kan lide de lidt skæve pyntegenstande til hjemmet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Salvador Dalís smeltende ure er et af de mest kendte kunststykker og nu kan du få et af urene ind i dit hjem. Uret fungerer selvfølgelig som et normalt ur, men når du hænger det på en hylde eller reol, skaber det illusionen af at det er ved at smelte ligesom i det spanske maleri. Selve urværket er desuden et præcisionsurværk, hvilket betyder, at du får et produkt af højeste kvalitet, der kan mere end bare se godt ud. Uret er lavet i kunststof og rammen i en speciel optik, der sikrer at illusionen er komplet.
Du skal bruge et AA-batteri, men så er du også sikret en lang holdbarhedstid, da uret ikke bruger meget batteri. Det smeltende ur i Dalí-stil er alt i alt en lækker gave til kunstinteresserede, eller folk der kunne tænke sig at have noget anderledes brugskunst i hjemmet.

Detaljer

  • Beskrivelse: inspireret af Salvador Dalís 'Erindringens Bestandighed', præcisionsurværk
  • Mål: 18 x 11,5 cm
  • Bemærk: leveres ikke med batteri og opbevares optimalt på en plan overflade
2020-11-30T21:43:23+00:00