Har du brug for hjælp?

Smartphone-holder med indgravering

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Så meget som de fleste bruger deres smartphones i dag, burde det være en selvfølgelighed, at din smartphone også har sin egen plads i hjemmet eller på skrivebordet - se det som en form for trone til din telefon. Ikke desto mindre fås det nu: en smart og glidesikker smartphone-holder, så din smartphone også har et sted at sidde. Desuden kan smartphone-holderen indgraveres med to linjer af op til 15 tegn hver, så du kan sætte dit eget præg på den.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave er perfekt til kontoret eller hjemmekontoret, for på skrivebordet skal din telefon selvfølgelig også have en plads. Derfor er denne smartphone-holder perfekt. Den holder styr på og viser din iPhone, så du faktisk også har god mulighed for at se film eller andre spændende ting direkte fra din smartphone.

Holderen til smartphonen er praktisk og kan desuden indgraveres med to linjer. Du kan altså selv bestemme, hvad der skal stå, om det skal være et kort citat, et navn og en titel eller noget helt andet - valget er dit.
Holderen er 9,7 centimeter høj og holder godt fast på din smartphone, så den sidder fast, selv hvis telefonen vibrerer. Holderen er nemlig udstyret med en glat gummi-agtig overflade, så telefonen sidder trygt og sikkert.
Smartphone-holderen er en anderledes gaveide, der kan gives til enhver anledning.

Detaljer

  • Materiale: nikkel, plastik
  • Mål: 9,7 x 7 x 4,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2020-12-06T02:55:20+00:00