Har du brug for hjælp?

Smart tabletholder

215 kr
Inkl moms
- +
Den ultimative gave til alle, der bruger deres tablets meget i hverdagen, men gerne vil undgå de fedtede fingre på skærmen, der fedter og irriterer og gør skærmen beskidt og klistret. F.eks. er denne gave oplagt til kokke (både professionelle og hobby-kokke) og dem, der bruger tabletten til at vise opskrifter på i køkkenet. Smartere bliver det ikke - med denne tabletholder passer tabletten perfekt i, og dertil hører også en tusch til, så man ikke behøver trykke direkte på skærmen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man kan i en kombination af internettet og en tablet slå al slags information op, og man har altid informationen lige ved hånden, når man har brug for den. Man kan også benytte tabletter til at slå forskellige madopskrifter op, mens man er i køkennet og laver mad. Dog kan det til tider være svært at læse opskrifterne, for tabletten ligger oftest fladt på bordet. Derudover kan det være svært at scrolle på opskriften, hvis man har beskidte fingre fra madlavningen.
Med denne smarte tabletholder behøver man i fremtiden ikke længere at bekymre sig om, hvorvidt ens tablet bliver beskidt under madlavningen eller at skærmen bliver beskidt. Tabletten bliver holdt oprejst af en smart tabletholder og den dertilhørende tusch, der fungerer som pegepind, kan bruges til at trykke i stedet for ens fedtede madlavningsfingre. De fleste tablet-brugere vil blive henrykte over en sådan tablet-gadget som denne smarte tabletholder, og den er især en god ide til dem, der godt kan lide at eksperimentere i køkkenet.

Detaljer

  • Materiale: ædelstål
  • Mål: 4,6 x 13,7 x 13,7 cm
2020-12-01T03:40:20+00:00