Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Småkagestempel

Fra: 129 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Er du vild med småkager, og sætter du en ære i at bage dine egne små, sprøde sager? Så er et småkagestempel lige noget for dig. Med stemplet har du mulighed for at gøre småkagerne endnu mere personlige og appetitlige. Så tryk småkagestemplet i bund og efterlad en lille hilsen til dem, der skal spise dem. En oplagt gave til alle, der elsker at bage.

* Skal udfyldes

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Imponer dine gæster med hjemmebagte småkager med små budskaber. Med et småkagestempel er det nemt og enkelt at trykke en lille besked på hvert enkelt stykke hjemmebag. Kagerne vil se ud som om, de lige så godt kunne komme fra den lokale bager eller konditor. Stemplet kommer i to varianter: "Home Made" og "I love you". Overrask din kæreste med ”I love you”-kager eller bag dem til din venindes bryllup. Glæd ungerne med ”Home made”-cookies til børnefødselsdagen, eller server dem til ostebordet. Uanset anledning vil budskaberne på bagværket med garanti blive bemærket. Håndtaget er udført i solidt træ, og den runde stempelpude er lavet af holdbar silikone.
Både træ og silikone er vaskbart, så stemplet også er nemt at rengøre. Tag stemplet og tryk det let ned på dejen: Nu vil småkagen have fået sit eget præg og budskab. Småkagestemplet er en gave, der vil glæde både store og små. Det er så let at anvende, at børn også vil synes det er sjovt at hjælpe til med bageriet. Den perfekte gave til alle, der er glade for at bage og pynte kager.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem I love you og Home Made
  • Materiale: silikone og træ
  • Mål: 7,2 x 9 x 7,2 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-21T10:05:15+00:00