Har du brug for hjælp?

Småkageforme i rumtema

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Er du klar til en ny dimension inden for bagning? Helt bogstaveligt talt kan de her småkageforme lave tredimensionelle småkager fra rummet. En fed gaveide til alle hobbybagere og folk med en forkærlighed til universet og alt, der har med rummet at gøre.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu har du mulighed for at bage tredimensionelle småkager direkte inspireret af rumskibe og rumraketter og med alt, hvad dertil hører af astronauter og aliens, det bliver simpelthen ikke sejere! De forskellige super fede bageforme ser ikke bare spacy ud, de er også fantasifulde og vil med sikkerhed vække lege- og bagebarnet i selv den største science fiction-fan, som ellers ikke gider at bruge noget af sin tid i køkkenet.
Om du vil bage klassiske måneraketter eller den sejeste starfighter er op til dig - men med den her gave vil du i hvert fald give intergalaktiske oplevelser til vennen, veninden eller den store børnefamilie. Her er underholdning til den inkarnerede Trekkie, udfordringer til den dygtige hobbybager og bare mulighed for masser af timers sjov, hygge og ballade med mor, far og ungerne i køkkenet - for nu skal der virkelig bages flotte småkager "from outer space", som først kommer rigtigt til live, når de bliver samlet og den seje 3D effekt viser sig!

Detaljer

  • Beskrivelse: diverse varianter, specifikt valg ikke muligt
  • Mål: 12,5 x 19,5 x 1,2 cm
2020-12-05T23:43:40+00:00