Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Skytsengel-nøglering

85 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Med den lille skytsengel-nøglering har du altid en skytsengel på dig. Du sætter den i dit nøglebundt, hvor den passer på dine nøgler, men også er med dig, hvorend du går hen. En kærlig hilsen og gave til din kæreste, bedste veninde eller andre, der står dig nær.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Synes du din bedste veninde eller søster fortjener en lille gave, som hun altid kan have på sig, så er den lille skytsengel-nøglering en sød tanke. Skytsenglen er også oplagt til at forære din kæreste, så du altid er ved hans side, også når I er hver for sig. Den lille skytsengel er udskåret i fint forarbejdet, mørkt nøddetræ. Englen leveres med en nøglering, så den er lige til at sætte i dit nøglebundt. Den er designet i et enkelt og rent design, hvor man kan ane dens vinger på ryggen. Et lille udstanset hjerte symboliserer skytsenglens omsorg og kærlighed. Med skytsenglen blandt dine nøgler har du derfor altid en tro beskytter på dig. Det understreges også af det medfølgende stofbånd, som har teksten 'Your Security ♥'.
Giv en skytsengel-nøglering som en sød og personlig ”god rejse-gave” til din veninde, der skal rejse verden rundt med rygsæk. Eller giv den til en ven, der for tiden har det lidt svært. Uanset hvem du giver den fine nøglering, så vil modtageren ikke være i tvivl om, at du holder af dem og ønsker dem alt det bedste.

Detaljer

  • Beskrivelse: nøglering med bånd og træengel
  • Materiale: nøddetræ og satinbånd
  • Mål: 8 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T11:21:40+00:00