Har du brug for hjælp?

Sky-udsmykning til væggen

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den dejlige sky-udsmykning til væggen er den ideelle dekoration at hænge op på børneværelset - det smilende og rolige ansigt med små hjertekinder sammen med navn og dato nedenunder, gør denne udsmykning til den fuldendte gave til barnedåben eller den lille babys første fødselsdag. Det her er nemlig en flot og skøn gave, som du også har fået gjort helt personlig.
  
215 kr

Other customers bought

Beskrivelse

"Lille sky gik morgentur på den blanke himmel.." - sky-udsmykningen til at klistre direkte op på væggen, får dig til at tænke på den dejlige børnesang om den lille sky der er ude på eventyr for første gang. Her får du en lille sky der smiler, ser tilfreds og afslappet ud mens to små hjerter, i enten mint eller rosa, gør det ud for nuttede kinder. Under skyen er der gjort plads til at du kan personliggøre gaven ved at få skrevet navn og dato. Om du får lavet den dekorative sticker til dit eget barn eller forærer den til din bedste veninde der lige er blevet mor - så er du sikker på at den vil se skøn ud på væggen på børneværelset.

Med sky-udsmykningen til væggen overrækker du en gave, hvor moren og faren virkelig kan fornemme at du har lagt energi i at vælge den rigtige og helt personlige gave, til den lille nye verdensborger der snart skal ud at opleve hele den store vide verden. Valget mellem de to skønne farver, mint eller rosa, gør at den lille sky vil se fantastisk ud på både den lille piges og den lille drengs værelse. Dejlig og personlig gaveidé.

Detaljer

  • Beskrivelse: sky-udsmykning til væggen
    • navn & dato
  • Varianter: mint / rosa
  • Materiale:
    • mat vinyl
    • PVC folie
  • Mål: 60 x 56 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-06-29T08:24:19+00:00