Har du brug for hjælp?

Skrivebordsorganizer med indgravering

325 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Denne fine skrivebordsorganizer er et must, hvis der skal orden i sagerne - her er der plads til både papir, kuglepen, tape og andre småting, så der endelig kan blive ryddet op på skrivebordet. Den praktiske hjælper er lavet af bambus, og for at gøre skrivebordsorganizeren til en ganske særlig og personlig gave kan du vælge at få indgraveret modtagerens initialer og navn på siden af den, så der ikke er nogen tvivl om, hvem den tilhører.

* Skal udfyldes

325 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til en kontormus, så er denne praktiske skrivebordsorganizer perfekt. Der er plads til både skriveredskaber, post its, papirclips, og der er endda en indbygget taperulle. Man må altså sige, at designeren har tænkt på alt i forbindelse med udformningen af den fine skrivebordsorganizer.

Den er fremstillet af bambustræ og har rene linjer, hvilket gør, at den passer i ethvert kontorlandskab eller på skrivebordet derhjemme. Hvis du vil overraske modtageren med en ekstra personlig gave, kan du vælge at få initialer og navn indgraveret på siden af organizeren, så er der heller ikke nogen, der ved et uheld kommer til at snuppe den.

Skrivebordsorganizeren egner sig til mange anledninger, og hvis du kender en, der har det med at rode lidt for meget på skrivebordet, vil vedkommende helt sikkert sætte stor pris på denne praktiske, lille hjælper. En super fin og personlig gave, som passer til ethvert skrivebord - så er jule- eller fødselsdagsgaven til kontormusen i hus.

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusive tapeholder og tape, aluminiumsindsats til skriveredskaber
  • Materiale: bambus, aluminium
  • Mål:10 x 10 x 11,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2023-09-22T17:31:21+00:00