Har du brug for hjælp?

Skrabeverdenskort - deluxe edition

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

En genial gaveide til alle, der er vilde med at rejse! Med dette skrabekort kan du skrabe alle de lande eller steder, som du har besøgt, fri og på den måde få et bedre overblik over, hvilke dele af verden, du mangler at udforske. Den eksklusive plakat i guld og sort pynter på enhver væg og er især sjov for børn, der med kortet får mulighed for at udvide deres geografiske viden.

Other customers bought

Beskrivelse

Var det noget med et gigantisk skrabelod? Måske kan du ikke vinde noget, men du kan mindes de mange oplevelser, du har haft på dine forskellige rejser rundt omkring, som vel må være en gevinst i sig selv. Dette flotte verdenskort er ikke helt almindeligt, for du kan nemlig skrabe de lande, som du har besøgt, og på den måde holde styr på, hvor du har været, og blive inspireret til at finde et nyt og spændende rejsemål.
Kortet har en overflade som et normalt skrabelod, så det er bare at finde en mønt frem og gå i gang med at skrabe. I modsætning til den normale udgave har denne deluxe plakat en overflade af guld og ser super eksklusiv ud. Men når du skraber, bliver kortet fyldt med farver, for hvert land har nemlig sin egen farve. Det flotte verdenskort passer i ethvert hjem og er en super sjov måde at få et overblik over sine mange rejser på.

Overrask en globetrotter med det fine kort og lad vedkommende skrabe løs.

Detaljer

  • Beskrivelse: Skrabeverdenskort i eksklusiv guldudgave til at skrabe lande fri, i flot gaveindpakning
  • Mål: 82,5 x 59,4 cm
2023-12-01T04:22:01+00:00