Har du brug for hjælp?

Skraberskræller til frugt og grønt

85 kr
Inkl moms
- +
Denne skraberskræller er der ingen urenheder, der kan hamle op med! Den skraber alt væk og efterlader både grøntsager og frugt med en så fin og lige overflade, så man skulle tro at de var blevet skrællet af en mesterkok! Gaveideen til alle, der elsker stil i køkkenet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Så glat har grøntsagerne eller frugterne aldrig været! Skrabeskrælleren til frugt og grønt er en sensation, den gør det at skælle en overflade blød og glat til en leg! En super gaveide til dem, som gerne vil imponere lidt med deres køkkenkunstner! Du kan så spørge dig selv, hvad du skal bruge en super glat og velraseret kartoffel til, da det jo umiddelbart ikke ændre noget ved smagen om den er skrællet eller raseret!
Men vi spiser jo ikke kun med munden, men også med øjenene og ligesom der skal være en smag til tungen, skal der også være et syn for øjnene til at få appetitten frem. Med denne effektive og meget brugervenlige skrabeskræller til frugt og grønt har du helt sikkert fundet det rigtige, hvis du ikke er så vild med at skrælle grøntsager med en eller anden sløv og upassende skrællekniv, da du let og behageligt kan udføre arbejdet med denne smarte skraberskræller. Gaveideen til alle, der elsker effektivitet ned til den mindste detalje i køkkenet!

Detaljer

  • Materiale: kunststof
  • Mål: 13 x 6 x 1 cm
2020-11-27T00:19:08+00:00