Har du brug for hjælp?

Skrabekort til foodies

259 kr
Inkl moms
- +
Skrab de europæiske byer fri, hvor du har spist, og med tiden vil hele kortet være skrabet og landenes retter have fået farve. Det her er gaven til den meget berejste og vennen, der simpelthen rejser for at spise! Kortet bliver vildere, jo mere mad du smager rundt omkring i Europa!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vis hvad du har set, og hvad du har spist af det store, skønne Europa med det seje skrabekort for rigtige foodies! Har du rejst i forskellige lande, og tager du jævnligt væk til det blå Middelhav eller berømte europæiske storbyer for at smage deres mad, så kan du nu på flot vis vise dine gæster hjemme hos dig selv, hvor du har været, og hvad du har smagt de forskellige steder.
En sjov gave til dig selv som den berejste og nysgerrige person, du er, eller den perfekte gave til veninden der allerede har rejst og spist over det meste af Europa. Det seje skrabekort til foodies er en fed og anderledes gaveide, som vil skabe nysgerrighed og samtale. Kortet starter med at være sort/hvidt og ender med at være den fuldstændigt personlige gave, hvor landenes madretter kommer til syne i kraftige farver, så alle kan se, lige præcis hvor og hvad du har spist. Lad ikke kortet være uskrabet - skynd dig ud at opleve Europa og få smagt på al det lækre og vidunderlige mad, der er at finde rundt omkring i verden!

Detaljer

  • Beskrivelse: Europakort med landenes madspecialiteter der kan skrabes fri
  • Materiale: bestrøget papir
  • Mål: 80 x 60 cm
  • Bemærk: leveres i gaveindpakning
2020-11-29T23:33:27+00:00