Har du brug for hjælp?

Skrabekort over Europa

259 kr
Inkl moms
- +
Skrab de byer i Europa fri, som du har besøgt, og med tiden vil hele kortet være fritlagt. Det her er gaven til den meget berejste eller den unge der står for at skulle ud og opleve verdenen for første gang.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vis, hvad du har set af vores store, skønne kontinent med det seje skrabekort over Europa! Har du rejst i forskellige lande, og tager du jævnligt væk til det blå Middelhav eller berømte europæiske storbyer, så kan du nu, på flot vis, vise dine gæster hjemme hos dig selv, hvor du har været og hvad du har set.
En sjov gave til dig selv, som den berejste og nysgerrige person du er, eller den perfekte gave til den, der står over for at skulle ud og opleve verdenen for første gang. Det seje skrabekort over Europa er den ekstra lille gave ved siden af pengene, som motiverer og opfordrer til at komme ud og rejse og opleve andre himmelstrøg.
Kortet starter på sin vis med at være blankt og ender med at blive den bedste personlige gave, hvor lande og seværdigheder er skrabet synlige så alle kan se, lige præcis hvor du har været. Lad ikke kortet være uskrabet - skynd dig ud at oplev Europa og få så skrabet det kort rent, så alle byer og seværdigheder i alle lande er fuldt synlige og bevis på, at du har været ude at opleve det hele!

Detaljer

  • Materiale: bestrøget papir
  • Mål: 59,4 x 42 x 0,1 cm
2020-11-28T14:01:08+00:00